2009. június 21., vasárnap

A terveinkről

A hivatalos program szerint júliusban Jáva szigetén, Bandungban lesz egyetemi gyakorlat, majd augusztus 3 és 13 között Balin konferencia. Ezekhez igazodva én valamivel előbb júli 2-án utazom el, Ádi pedig 14-én jön utánam. Haza már együtt utazunk augusztus 17-18-án. A köztes időszak programja egyrészt adott, másrészt szervezik nekünk, harmadrészt viszont mi alakítjuk. Ezekről majd inkább utólag.

Úgy néz ki, rajtunk kívül még 6 cserediák lesz ott ugyanakkor: 1 spanyol, 2 szlovén és 2 szerb lány, 1 szerb fiú, illetve legalább ugyanennyi helyi diák szervezi a programokat. Balin viszont várhatóan 300 gyógyszerész és hallgató vesz majd részt a kongresszuson a világ legtöbb országából. Ott 4 másik magyar is csatlakozik majd hozzánk.

Az előkészületekkel már egészen jól állunk. Van repülőjegyünk, holnap hozzuk el a vízumokat, kaptunk oltásokat, van 2000 oldal "szakirodalmunk", úgy néz ki, lesznek bőröndjeink, sőt a nemzetközi főzőestre rendelt gulyást is el tudjuk készíteni :) Persze még így is millió apróság van, amire még bőven kelleni fog a hátra lévő 10 nap. Én sosem utaztam még el ilyen messzire vagy ilyen hosszú időre. A következőnek a szervezése biztosan gördülékenyebben fog már menni! :)

Zsuzsi

1 megjegyzés:

  1. Roppant kíváncsi leszek a beszámolókra, melyeket remélem sok-sok kép fog illusztrálni!

    VálaszTörlés